Fitness

Business

0720.239.389

dieta personalizataFie ca vrei sa slabesti, sa te ingrasi, sa-ti dezvolti masa musculara sau pur si simplu sa-ti schimbi stilul de viata, este de preferat sa urmezi o dieta personalizata, si nu una „dupa ureche”, luata de la prieteni/vecini/colegi/rude, intrucat fiecare om este diferit si, pe cale de consecinta, nevoile nutritionale ale fiecaruia sunt diferite. Asa ca, in functie de parametrii tai corporali si de obiectivele tale, specialistii nostri iti vor recomanda exact dieta de care ai nevoie.

Dieta personalizata reprezinta un plan nutritional bazat pe principii de alimentatie corecte, care, desi il vei urma pe o perioada determinata de timp, pana iti atingi obiectivul, te va ajuta sa-ti insusesti principiile unei alimentatii sanatoase, principii care iti vor fi de mare ajutor pe tot parcursul vietii. Ea iti va asigura toti nutrientii de care are nevoie corpul tau si va fi ajustata frecvent in functie de evolutia parametrilor corporali, dar si in scopul de a nu interveni monotonia.

Dieta personalizata este CONTRA COST si poate fi folosita de oricine, indiferent de varsta, de conditia fizica si de obiective. In cadrul acesteia vei beneficia de analiza nutritionala completa, ceea ce presupune elaborarea programului alimentar in functie de necesitatile organismului tau si de efortul fizic depus, determinarea aportului caloric necesar zilnic, determinarea aportului de apa necesar zilnic si orice fel de sfaturi nutritionale se impun.

Contacteaza-ma ACUM !

Vrei Sfaturi Personalizate ?

Iulian Dinu, antrenor personal, kinetoterapeut si tehnician nutritionist te poate ajuta cu sfaturi personalizate contracost !

Aplica acum pentru Dieta personalizata

Nume si Prenume:
Email:
Telefon:
Informatii suplimentare: