Fitness

Business

0720.239.389

antrenamente onlineIn cazul in care nu locuiesti in Bucuresti sau, din varii motive, nu poti lua parte la antrenamente fata in fata iti punem la dispozitie serviciile de antrenament online. Practic, vei beneficia de sprijinul specialistilor la fel cum va beneficia un client care alege antrenamentul fata in fata. Antrenorul tau iti va intocmi un antrenament bazat pe nevoile si posibilitatile tale, iti va oferi sfaturi legate de alimentatia sanatoasa si iti va monitoriza progresul.

Vei avea la dispozitie mai multe pachete de servicii si vei avea posibilitatea de a-l alege pe cel care consideri ca se pliaza cel mai bine pe nevoile organismului tau si, desigur, pe bugetul pe care esti dispus sa-l aloci in acest scop. Programele de alimentatie si programele de antrenament pe care le vom elabora pentru voi sunt suficient de bine detaliate si de clare, astfel incat te poti apuca sa le pui in practica imediat ce intri in posesia lor, fara a mai avea nevoie de lamuriri suplimentare. Insa cand vei avea nevoie si de acestea, iti vom sta la dispozitie pe toate canalele de comunicare.

De cele mai multe ori, un antrenament ajunge sa fie depasit de posibilitatile fizice ale clientului, oricat de bine ar fi fost acesta conceput de catre antrenor, de aceea se impune o continua colaborare intre cei doi. Astfel, odata ce se observa un progres remarcabil in forta si rezistenta fizica, antrenamentul va trebui ajustat din punctul de vedere al intensitatii pentru a evita o posibila plafonare.

Contacteaza-ma ACUM !

Vrei Sfaturi Personalizate ?

Iulian Dinu, antrenor personal, kinetoterapeut si tehnician nutritionist te poate ajuta cu sfaturi personalizate contracost !

Aplica acum pentru Antrenamente online

Nume si Prenume:
Email:
Telefon:
Informatii suplimentare: