0720.239.389

Antrenamentul in vacanta

Vacanta. Acea perioada pe care o asteptam toti, dupa multa munca. E rasplata noastra, perioada in care putem face tot ceea ce ne dorim. Totusi, sa revenim la antrenamente.

Multa lume spune ca nu se poate antrena in vacanta. Fie pentru ca nu exista instrumente, fie pentru ca nu exista o sala, fie pentru ca nu e timp sau altele. Ei bine, fals!

Singurul posibil impediment ar putea fi comoditatea.

Oriunde ati fi, ca sa va mentineti in forma, puteti sa faceti fie exercitii fara greutati sau instrumente (flotari, tractiuni, genuflexiuni, fandari, abdomene, etc.), fie exercitii cu instrumente usor de transportat (banda elastica, extensor, manere pentru flotari, etc) sau chiar exercitii cu parteneri, cu ustensile la care nu te gandeai (flexie pentru biceps cu un prosop, extensii pentru triceps, genuflexiuni, abdomene, flotari si altele).

Aceste lucruri trebuie sa le ai mereu in vedere. Trebuie profiti chiar si de locatie. La mare, o alergare pe plaja poate fi extrem de benfica. La munte, urcatul pe munte poate fi o activitate sportiva foarte buna. In orice camera de hotel, poti gasi nenumarate exercitii pe care le poti face, asa ca, pana la urma, posibilitatile sunt nenumarate. Mai mult decat atat, cred ca acele zile de antrenament diferit pot reprezenta o schimbare foarte buna pentru organism.

In concluzie, avem o multime de oportunitati. Timpul nu este un factor, pentru ca o grupa musculara poate fi, cu usurinta, antrenata si in 15-20 de minute.

Asa ca nu uitati: aveti grija de corpul vostru, indiferent daca sunteti sau nu plecati in vacanta!