Fitness

Business

0720.239.389

Iernile pot deveni grele, mai ales cand te priveaza de jogging-ul de dimineata sau de un joc de tenis seara. Chiar si antrenamentele in sala pot deveni deprimante. Nu toti avem echipament acasa si pentru majoritatea este prea frig pentru a alerga. Totusi, inca mai exista o speranta. Tot ce iti trebuie este un spatiu minim si te poti antrena exact cat vrei.

Iti poti transforma usor dormitorul sau orice alta camera intr-o zona de antrenament temporara. In cazul in care nu ai o banda de alergat acasa, transporta o sticla de un litru de apa (plina, nu goala) cu tine, cat te plimbi prin casa. Foloseste carti grele, daca nu ai gantere. Sariturile cu coarda reprezinta o modalitate foarte buna de a obtine maximul de activitate aeroba în timp minim. Exercitiile de forta pe care le faci cu aceste gadget-uri facute in casa te pot ajuta sa construiesti forma si tonusul muschilor.

Un alt tip de exercitiu pe care il poti face acasa, pentru a-ti imbunatati flexibilitatea, este stretching-ul. Cu sfaturile unui antrenor autorizat inainte de a incepe antrenamentele, poti obtine rezultate foarte bune in cel mai scurt timp.

Dupa cum se vede, exercitiile sunt multe si difera. De la urcatul scarilor, pentru a tonifia musculatura picioarelor, la exercitii de forta si masa musculara. Odata cu inceperea acestor antrenamente, este indicat sa faci primele sedinte cu un antrenor autorizat. In orice fel de sport sau exercitiu, o executie gresita poate avea consecinte.

Daca te-ai plictisit sa lucrezi singur, poti organiza un grup sau poti recruta chiar membrii familiei, pentru a intrerupe monotonia si plictiseala. Acest tip de antrenament poate fi executat de orice persoana, consultand, desigur, antrenorul, cu privire la programul de lucru. In cazul persoanelor mai tinere se poate opta si pentru un sport de sala, Kickbox, tai chi, taekwondo, karate, etc. Pentru pacea de spirit si sanatatea mentala, nimic nu este mai bun decat yoga si meditatie. Ceea ce conteaza este sa continui. Daca nu se poate in aer liber, atunci muta totul in domiciliu