Fitness

Business

0720.239.389

Daca esti incepator sau ai intrat intr-o perioada de stagnare, nu gasesti motivatie pentru antrenament sau rezultat, angajarea unui personal trainer poate fi cheia ta catre success

In continuare, iti prezint 5 motive pentru a ma alege pe mine ca antrenor personal!

1)      Esti confuz

Gasesti pe internet atatea metode de antrenament, atatea diete “minune”, care iti promit ca vei avea un rezultat garantat, dar nu stii totusi pe care sa le alegi. Este greu sa restrangi aria acestor antrenamente si sa alegi un program potrivit, mai ales daca nu intelegi pe deplin cum sa il executi.

Consideri ca alegerea unei metode de antrenament si a unei diete adecvate dureaza prea mult? Angajarea unui personal trainer este solutia ideala pentru tine. Acesta iti va face un program personalizat nevoilor tale, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

2)      Te antrenezi, dar nu ai totusi un rezultat remarcabil

Daca te-ai antrenat o perioada de timp si nu esti satisfacut de rezultatul antrenamentului, atunci ai nevoie de un antrenor personal. Un antrenor personal iti poate crea antrenamentul si il poate adapta nevoilor tale, pentru a avea in permanenta un rezultat foarte bun asupra muncii tale in sala.

3)      Esti nesigur pe modul tau de antrenament.

Unul dintre cele mai usoare moduri de a da gres este acela de a folosi intotdeauna aceleasi exercitii usoare pe care le-ai invatat atunci cand ai intrat pentru prima oara in sala de fitness. Te poti antrena zi si noapte, dar daca nu executi miscarile corect, corpul tau nu se va dezvolta corespunzator.

Daca te antrenezi incorect risti sa te accidentezi si vei fi fortat sa iei o pauza de la exercitii. Un personal trainer te va invata sa faci exercitiile corect si sa te poti antrena in siguranta, fara a te accidenta.

Parerea mea este ca un incepator ar trebui sa isi angajeze neaparat un antrenor personal pentru a invata modul corect de executie al exercitiilor si mai mult decat atat, sa invete diferite “tipsuri” despre exercitii, cum ar fi: reglarea scaunului de la banca de exercitii pe care o folosesti.

4)      Ai nevoie sa fii motivat!

Ai ajuns la plafonare, adica nu mai ai niciun rezultat, nu mai faci febra musculara, simti ca nu mai inaintezi cu programul tau. Multi oameni nu pot trece de aceasta plafonare fara ajutorul unui antrenor.  Poti economisi mult timp si energie daca angajezi un antrenor personal atunci cand simti ca ai ajuns in punctul de plafonare si nu mai ai niciun rezultat singur. Acesta te sprijina si motiveaza ajutandu-te sa treci peste aceasta plafonare, printr-un program complex de exercitii care sa fie in permanenta schimbat si adaptat pentru tine.

5)      Accidentari sau nevoi speciale

Daca esti accidentat sau ai o problema de sanatate, o durere sau o problema medicala grava: dureri de spate, lombosciatica, hernie de disc, etc este foarte important sa ai un antrenor personal care sa cunoasca aceste probleme si sa se asigure ca rutina antrenamentului tau este eficienta, dar este si in siguranta pentru tine.

Antrenorul trebuie sa iti ofere o solutie de antrenament in siguranta pentru problemele tale in asa fel incat sa nu te afecteze acel antrenament.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi!