Fitness

Business

0720.239.389

Antrenamente Personale in Sala de Kickboxing

Kickbox-ul este o metoda de aparare care te va invata cum sa te aperi in situatii periculoase, inarmat sau cu mainile goale. Nu este doar un sport de contact, ci este sportul in care gratia si stilul caracteristice boxului se imbina cu loviturile.

antrenamente kickboxing3 motive sa te apuci de kickboxing:

  • inveti cum sa descurajezi orice persoana care te ataca
  • inveti cum sa eviti impactul cu puterea loviturii atacatorului si sa-l ataci in puncte sensibile, dezarmandu-l sau punandu-l in imposibilitatea de a te ataca
  • inveti cum sa te aperi si cum sa-ti concentrezi 100% din puterea corpului tau in fiecare miscare pe care o faci, in fiecare lovitura pe care o executi

Antrenamentele de kickbox isi vor lasa o amprenta permanenta asupra mentalitatii tale. Te vor ajuta sa-ti pastrezi starea de echilibru mental intr-o lupta fizica, forta contra forta, sau intr-o discutie publica, minte contra minte, intelect contra intelect.
O persoana puternica va fi in stare sa-si canalizeze mai bine efortul, iar o persoana slaba sau mai putin puternica va sti cum sa neutralizeze forta mai mare a adversarului, folosind metodele de aparare. De asemenea, vei ajunge la un grad mai inalt al increderii in tine, iti vei imbunatati conditia fizica si circulatia sangvina, iar agilitatea si rezistenta musculara vor creste.

Antrenorul personal iti va face o evaluare a conditiei tale fizice si o serie de recomandari cu privire la ce tip de kickbox ti s-ar potrivi cel mai bine. Impreuna il veti alege pe acela care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele pe care ti l-ai setat.

 

Tipuri de kickbox:antrenamente kickboxing

  • kickbox-ul praticat pentru autoaparare
  • kickbox-ul pentru mentinerea conditiei fizice – kickboxul cardio care nu implica contact fizic intre      adversari, consta in antrenamente cardiovasculare cu beneficii vizibile pentru corp
  • kickbox-ul ca sport full contact.

In cazul practicarii kickbox-ului ca sport full contact, luptatorii vor primi informatii despre regulile existente in ceea ce priveste protectia in timpul luptelor: sportivii sunt obligati sa poarte, pentru protectia lor si a adversarilor, proteze dentare, bandaje la incheieturi, manusi de box, cochilii, tibiere si, optional, casca de protectie (mai ales pentru cei sub 16 ani).
Antrenorul personal va realiza, de-a lungul antrenamentelor, o serie de evaluari pentru a vedea in ce stil de kickbox te-ai incadra mai bine ca luptator, pentru participarea in competitii si pentru a obtine performanta pe care o ai ca obiectiv.

Daca ai un obiectiv care se incadreaza intr-una dintre categoriile urmatoare: vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica, vrei sa folosesti tehnicile pentru autoaparare, vrei sa devii sportiv de performanta, inseamna ca ai ajuns intr-una dintre sectiunile site-ului meu. Prin antrenamentele personale, te pot ajuta sa-ti indeplinesti obiectivul