Fitness

Business

0720.239.389

Antrenamente Personale in Aer Liber – Iulian Dinu

antrenamente aer liberPe langa sala de forta, exista multe locuri in care putem face miscare, pentru a ne pastra organismul sanatos. Un astfel de loc ar fi intr-un parc, apropiat locuintei tale, in care poti face sport alaturi de un personal trainer, care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Chiar daca esti un fan declarat al salii de forta, profita de zilele insorite si fa cateva antrenamente afara – vei vedea ca aceasta schimbare de scenariu iti va prinde bine. Circuitele cu intervale combinate de alergare-forta iti obliga organismul sa se adapteze la ceva nou, cu care nu ai fost obisnuit si, in acest fel, iti vei imbunatati radical conditia fizica. Unul dintre principalele beneficii ale antrenamentelor in alte conditii decat cele “standard”, dintr-o sala de fitness, este imbunatatirea si constientizarea pozitiei propriului corp.

Iti propun o combinatie de antrenament cardio, bazat pe alergare, impreuna cu exercitii de forta cu greutatea corpului, pentru ca, daca vrei sa fii in forma, ai nevoie atat de o inima rezistenta la efort, cat si de forta musculara.antrenamente aer liber

Studiile demonstreaza ca daca ai grija sa iti tonifici muschii si ligamentele, vei beneficia de mai multa forta si stabilitate la alergare, ceea ce, in final, iti va reduce riscul de accidentare atat in sala, cat si afara, la alergare.

De asemenea, consumul energetic al unui antrenament realizat afara este mai mare decat daca ai face un antrenament similar in sala – deci, daca ai probleme cu kilogramele in plus nu mai ai nici un motiv sa stai pe ganduri. Parc, plaja, padure – alege tu locatia. Important este sa alternezi sala cu alergatul o perioada si sa faci antrenamentele pe care ti le recomand in aer liber.

Durata aproximativa a unui antrenament difera de la 30 minute la 90 minute, in functie de gradul de dificultate al antrenamentului si de nivelul tau de pregatire.

antrenamente aer liber

 

Daca te-ai hotarat sa schimbi putin antrenamentul obisnuit si vrei sa il personalizezi, contacteaza-ma!